Home » Even voorstellen

Even voorstellen

Gepubliceerd op 16 mei 2019 11:00

Dit ben ik:

Miriam Pataki, 29 jaar oud en geboren in Hongarije. Sinds mijn 3e woon ik in Nederland. Moeder van drie lieve, pittige, gevoelige, ontdeugende maar vooral héle leuke meisjes, Sophia (7), Lilly (4) en Amélie (0) Hun papa Bernard en ik zijn al ruim 13 jaar samen.

Ik ben dol op koken en alles wat ermee te maken heeft, ik wil alles proeven, maken en zoek vaak recepten op internet om ze vervolgens helemaal eigen te maken. Door mij veel in te lezen en documentaires te kijken ben ik me heel bewust geworden van wat eten met je kan doen en hoe gezond of juist ongezond het is. Het liefst kook ik met zo puur mogelijke ingrediënten, dus geen E-nummers en toegevoegde kleur en smaakstoffen, het liefst biologisch waar het kan en vaak ook vegetarisch. Nu zul je hier op mijn website vanalles vinden. Veel uit de Hongaarse keuken, maar ook uit alle andere werelddelen. Maar áltijd helemaal eigen gemaakt. 

Zo is deze site ook ontstaan, of eingelijk eerder al, in 2014 richtte ik een facebookgroep op, puur voor mijzelf, zoals velen nu wel weten... ik vergeet bijna.. álles. ja een echte mom-brain, alhoewel dit ook een familie kwaal is bij ons, hè mam. Als iemand mij dan het recept vroeg van wat ik had gemaakt, je raad het al.

Ik vond die groep erg leuk maar ook heel onoverzichtelijk. Toen ben ik verder gegaan met mijn recepten en foto's bewaren in een app. Ik kreeg op een gegeven moment zoveel vragen of ik dit niet makkelijker kon delen...Toen dacht ik, ik wilde dit eigenlijk ook gewoon delen, met iedereen!

Mijn foto's zijn absoluut niet proffesioneel, ik vind dat zelf wel leuk, lekker chaotisch, vaak helpen de meisjes mij mee wat ze erg leuk vinden en als moeder vind je die foto's natuurlijk het allerleukst.

Ook heb ik een kruiden tuintje en groeien er tomaten, blauwe bessen, aalbessen, aardbeien en hebben wij een abrikozen en vijgenboom. Ook ben ik gek op bloemen dus staan er meerdere soorten rozen, lavendel en andere planten in onze tuin.

Ik hoop jullie blij te maken met mijn foto’s en recepten en uiteraard ben ik erg benieuwd naar jullie feedback! check ook eens mijn Instagram pagina, daar deel ik bijna dagelijks foto's van mijn baksels. liefs -X


« 

Reactie plaatsen

Reacties

Er zijn geen reacties geplaatst.